Hasznos Információk

 • helyszín: Foglalkozásainkat két helyszínen tartjuk
  •  A termek mellett, kényelmes öltöző és váró áll rendelkezésre.
 • beiratkozás: A csoportba való beosztást minden esetben megelőzi egy (egyénileg egyeztetett időpontban) ismerkedő, állapotfelmérő alkalom, ahol igyekszünk képet nyerni a gyerkőc habitusáról, kommunikációjáról, együttműködési képességéről és falhoz való viszonyáról. Néhány adatot is felveszünk ezen alkalmakkor (testsúly, testmagasság, kézi szorítóerő és láberő), hogy a nálunk eltöltött idő után visszamérés után nyomon követhessük a fejlődésüket.Továbbá különböző mozgásformák és játékos feladatok során megfigyeljük az alapmozgásokat, testükön és térben való tájékozódásukat és problémamegoldó képességüket is. A 35-40 perces foglalkozást követően a szülővel átbeszéljük tapasztalatainkat és ha elnyerte tetszésüket ez a mozgásforma időpontot egyeztetünk órarendünkben.
  Jelentkezés: https://climberry.salonic.hu/
 • órák rendje (órarend, kezdés, vége, felszerelés): Foglalkozásinkat órarend szerint heti rendszerességgel tatjuk, szeptembertől június közepéig (a tanévhez igazodva), hétfőtől péntekig délután. Az órák mindig egész órakor kezdődnek és 45 percesek. Szünetben lehetőség szerint gyors visszajelzést adunk a szülőknek az aznapi óráról. Előre megbeszélt időpontban, a szülőknek lehetősége van egy-egy órát megnézni.
  A nyári időszakban táborokba várjuk a gyerekeket.
 • díj: Foglalkozásainkat havidíjas rendszerben tartjuk szeptembertől júniusig, igazodva az iskolai és óvodai nevelési évhez.  A tanév teljes díja havi 15 000 Ft-os részletekben fizetendő. A havi részletek összege azonos, függetlenül az adott hónapra eső óraszámtól (pl. iskolai szünet, vagy ünnep). Tanévre vetitve havi 4 alkalom biztosított. 
 • hiányzás/pótlás:  Betegség esetén előre megbeszélt időpontban pótlási lehetőséget biztosítunk, ehhez orvosi igazolást kérünk. Hosszabb betegség, vagy távollét esetén egyedi egyeztetés szükséges.