Foglalkozások

Foglalkozásainkat a gyerekek életkorához és tudás szintjéhez igazítva változatos formában szervezzük. Reméljük mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet

Termeink:

A Climberry képességfejlesztő falmászás központja a gyermekek számára kialakított dinamikus és változatos környezet, ahol a játék, a fejlődés és a kihívások összefonódnak. A központban a gyermekek nem csak a falakat hódítják meg, hanem saját korlátaikat is, miközben új barátokra és élményekre tesznek szert, amelyek a jövőben is velük maradnak.”

Az egyes termek mindegyike speciális kihívásokat és lehetőségeket kínál:

A piros terem a haladók paradicsoma, ahol az igazi sportmászók és versenyzők is megtalálják a számukra megfelelő kihívásokat. A belmagassága közel 4 méter, a technikás falak és a kihívást jelentő fogások összessége itt olyan környezetet teremt, ahol a technikai tudás és a kitartás számít.

A kék terem a képességfejlesztés és a játék színtere. A magassága ennek is özel 4 méter, de itt az egyszerűbb falak olyan gyerekeknek lettek kialakítva, akik a mászást játékosan szeretnék elsajátítani. A gyerekek számára készült grafikák nemcsak szépek, de inspirálják is a mászás folyamatát.

A zöld terem a legkisebbeknek ad lehetőséget a falmászásra. A 2,5 méteres belmagasság és a mozgásfejlesztő akadálypálya elemek biztonságos és izgalmas környezetet teremtenek a gyermekeknek. A sárga fal kifejezetten a tartásjavító mászásra összpontosít. A 2,5 méteres fal a megfelelő testtartás kialakítását segíti, és lehetőséget ad a gyakorlásra és fejlesztésre. Ez a terem különösen hasznos lehet a helyes testtartás kialakítására és megtartására.”