Iskola előkészítő

A SchoolBerry a képességfejlesztőfalmászás tematikájára alapozott iskolaelőkészítő foglalkozás sorozat.
Élménypedagógia módszerekkel, elsősorban a mozgásos tanulás révén közelítünk a gyerekekhez.

A kezdetekor minden jelentkezőt felmérünk a Longitudinális komplex vizsgáló eljárással. Ez nem a felvétel feltétele, ez által szeretnénk jobban megismerni a hozzánk jelentkezőket. A vizsgálat eredményét konzultáció formájában osztjuk meg a szülőkkel.

  • Nem olvasni, írni, számolni tanítjuk őket, hanem a tanuláshoz szükséges részképességek fejlesztésére fektetjük a hangsúlyt. 
  • Az iskolaelőkészítő egész napos elfoglaltságot jelent. Ezen a napon a gyerekek nem mennek óvodába, hanem reggeltől délutánig SchoolBerry-ben vannak. Minden nálunk töltött napon az első falmászó foglalkozás és azt követő kognitív fejlesztés egy egységet alkot. A tornateremben a mozgáson keresztül nagy térben megélt impulzusokat az azt követő „asztalos” foglalkozáson leképezzük kisebben, síkban, kötöttebben. Fontos számunkra az óvoda iskola közötti átmenet elősegítése az iskolában jellemző szokások játékos bevezetésével, megfelelő szokások előkészítése. ( önellátás, önálló munka, csoportos munka, stb.)  – Mi csak iskolásat játszunk…
  • A második falmászó foglalkozásokon a mozgásfejlesztés és a kooperáció kerül előtérbe a Climberry módszer tematikájához igazodva.

A SchcholBerry-t Erdélyi Erika és Schopper Nóra vezeti.

Díjazás: 49.900 Ft + 1800 Ft étkezés, speciális étrend esetén 2650 Ft melyet havonta külön elszámolunk

Az összeg átutalással is rendezhető: Omnivagus Egyesület, 11711041-20863366, Közlemény: EGYESÜLETI HOZZÁJÁRULÁS + a gyerek neve

Jelentkezni az alábbi űrlapon tudtok: https://forms.gle/EevYU1E476QEB7xc9

Ha bármilyen kérdés felmerül bennetek, kérjük keressetek minket!