Mászójátszó és MiniBerry

Mászójátszó

Ezekre a foglalkozásokra 1-3 éves gyerekeket várunk a szüleikkel együtt.

Egy olyan biztonságos játéktér, ahol bátran állíthatod kihívás elé gyermekedet. Itt kúszhat-mászhat a tér bármely irányába, a szivacsok, a sportpadló és a te ölelő karod megóvja őt a balesetektől.
Az általunk használt boulder, vagy más néven traverz falak kis magasságúak, kötélbiztosítást nem igényelnek, használatuk egyszerű és biztonságos. A lépések és a fogások nagyméretűek, tudatosan rendeztük el őket a falon, így biztosítva az első sikerélményt a gyerkőcök számára. A falra mindig valami konkrét, könnyen elérhető célt rakunk fel pl. plüss játékokat ezzel garantálva a megszerzés örömét és biztosítva a mászáshoz a folyamatos motivációt.

Fontos, hogy ez nem vezetett foglalkozás, nincs bent foglalkozás vezető. A mászójátszóban minden mozgásfejlesztő eszköz és a mászófal a szülők- és a gyerekek rendelkezésére áll, hogy a maguk tempójában és kedvük szerint fedezhessék fel a függőleges dimenziót.

Kezdés: 2021 szeptember 23.

Ár: 3500 Ft / alkalom

Helyszín: 1112 Budapest, Bocskai út 77-79

Időpont: Szerdánként 9:30 & 10:30-tól

A foglalkozások előtt kérünk minden esetben regisztrálj!

MiniBerry: babás-mamás vezetett foglalkozás

Ez alkalommal a gyerekeket kísérővel együtt várjuk egy vezetett foglalkozásra. A foglalkozásvezető segítségével haladnak a gyerekek egy előre eltervezett feladatsoron. A feladatokat mondókával énekkel kísérjük. Az apróságoknak a szülők segítenek a feladatokban. 

A foglalkozás átmenet a Mászójátszó és a rendszeres csoportok között

A foglalkozás időtartama 45 perc

Időpontok: keddenként 16:15 & 17:15 órától

Helyszín: 1112 Budapest, Bocskai út 77-79

A foglalkozások előtt kérünk minden esetben regisztrálj!