Climberry foglalkozások

A foglalkozásainkon a gyerekek legfeljebb 6 fős csoportokban vesznek részt. Az órák heti rendszerességgel ugyanabban az időpontban, ugyanazzal a csoporttal és foglalkozásvezetővel zajlanak (kivétel a pótlások és a helyettesítések)

A csoportok összeállításánál mindig figyelembe vesszük a gyermek életkorát, habitusát és képességeit, s így igyekszünk megtalálni számukra a legfejlesztőbb közeget. 

A hét minden napján más-más kolléga vezeti a foglalkozásokat. 

Csoportjaink:

A tanév rendje:

A tanév 2023 szeptemberétől 2024 június végéig tart. Ez idő alatt 40 foglalkozást biztosítunk a gyerekeknek. Kivétel ez alól a hétfői és pénteki csoportba járók, mert nekik csak 39 alkalmom jön ki. Nekik a tanév során van egy bónusz alkalmuk. Az órák számát a tanév során folyamatosan vezetjük, erről bármikor tudunk tájékoztatást adni, a pótlásokat viszont nektek, szülőknek kell befoglalni/jelezni felénk.

A tanévben az iskolai szüneteket és az állami munkaszüneti napokat mi is megtartjuk. Az iskolai szünetekben azonban igény szerint összevont foglalkozásokat tartunk, melyekre a szünet előtt a foglalkozásvezetőnél tudtok majd bejelentkezni.

Aki hetente többször szeretne járni, arról személyesen egyeztetünk.