Mi már javában készülünk a tanévkezdésre! ! Régi és új foglalkozásainkról itt olvashattok

Rendszeres Climberry foglalkozások

Rendszeres foglakozásainkat a megszokott módon indítjuk szeptembertől. Órarend szerinti beosztásban heti egy alkalommal tudtok Climberry foglalkozásokon részt venni. A csoportokat előzetes állapotfelmérés alapján szervezzük törekszünk rá, hogy életkor- és ügyesség szerint homogén csoportokat alakítsunk ki.

A foglalkozásokat mindig ugyanaz foglalkozás vezető tartja mindig ugyan abban az időpontban. Egy alkalom 45 perces, minden alkalom egész órakor kezdődik és háromnegyedig tart. 

A rendszeres órákat havidíjas rendszerben tartjuk, ami havi 4 alkalmat jelent. A tanévre vetítve a hosszabb-rövidebb hónapok kiegyenlítik egymást. Betegség esetén pótlási lehetőséget biztosítunk.

A foglalkozások szeptemberben indulnak, olyan ütemben, ahogy a csoportok feltöltődnek. Egy csoport maximális létszáma 6 fő.

Javasolt életkor: 3-9 évesek

Havidíj 2020 szeptembertől – 2021 májusig: 13.500.-

A felmérésekre kizárólag a lenti linken tudtok jelentkezni, és akkor lesz végleges, ha kaptok visszaigazolást. Az időpont foglalásokat beérkezési sorrendben tudjuk kezelni.

Jelentkezés állaptfelmérésre: https://forms.gle/svHh2hXe5BeF5e5w5

A felmérés ára  régi tanítványainknak 3000.-/fő újak 5.000.-/fő, tesók esetében 7.500.-/2 fő

Újdonság! Ettől a tanévtől két helyszínen is lesznek foglalkozások!

  • a hét minden napján: Omnivagus Egyesület – Climberry terem, XI. Andor u 60.
  • csütörtökönként: Ficsak Családi központ XI. Előpatak u. 60.

A tematikáról bővebben itt tájékozódhatsz:
www.climberry.hu
https://youtu.be/3N3zWZ4YnJ4

Mászójátszó

Kötetlen játszó foglalkozás 1-3 éves gyerekeknek, ahol gyerekek szüleik segítségével ismerkedhetnek a függőleges dimenzióval valamint további mozgásfejlesztő játékokat tudnak kipróbálni. Szakemberünk részt vesz a foglalkozásokon, tanácsokat ad, konzultációs lehetőséget biztosít, de a foglalkozás nem vezetett formában zajlik.
Részvételi díj: 1500.-/gyermek

Újdonság! Ettől a tanévtől két helyszínen és több időpontban is lesznek foglalkozások!

  • kedd délelőtt 10-12: Omnivagus Egyesület – Climberry terem, XI. Andor u 60.
  • csütörtök délelőtt 9-12: Ficsak Családi központ XI. Előpatak u. 60.

A foglalkozásokra kérlek, itt regisztráljatok: https://forms.gle/E3LV3uLCpmRXnZEb7

A foglalkozások szeptember 2. hetében kezdődnek!

SchoolBerry – iskolaelőkészítő foglalkozássorozat

Immár harmadik éve indítjuk útjára iskola előkészítő foglalkozás sorozatokat, mely idéntől a SchoolBerry nevet viseli.

A visszajelzések alapján picit változtattunk, igazítottunk rajta,de a lényeg változatlan: 

  • Nem olvasni, írni, számolni tanítjuk őket, hanem a tanuláshoz szükséges részképességek fejlesztésére fektetjük a hangsúlyt. 
  • Az iskolaelőkészítő egész napos elfoglaltságot jelent. Ezen a napon a gyerekek nem mennek óvodába, hanem reggeltől délutánig SchoolBerry-ben vannak. Minden nálunk töltött napon az első falmászó foglalkozás és azt követő kognitív fejlesztés egy egységet alkot. A tornateremben a mozgáson keresztül nagy térben megélt impulzusokat az azt követő „asztalos” foglalkozáson leképezzük kisebben, síkban, kötöttebben. Fontos számunkra az óvoda iskola közötti átmenet elősegítése az iskolában jellemző szokások játékos bevezetésével, megfelelő szokások előkészítése. ( önellátás, önálló munka, csoportos munka, stb.)  – Mi csak iskolásat játszunk…
  • A második falmászó foglalkozásokon a mozgásfejlesztés és a kooperáció kerül előtérbe a Climberry módszer tematikájához igazodva. Erről részletesen itt olvashattok: Climberry.hu   
  • Technikai információk:A programban való részvétel havi díja 42.000.-/hó. Az összeg átutalással is rendezhető majd.  A havidíj tartalmaz minden költséget, ami a foglalkozás napjain felmerül. Éves szinten átlag havi 4 napot tervezünk csoportonként, ezek eloszlása a következő év államilag előírt tanév rendjéhez alkalmazkodik.

Amennyiben érdekel a SchoolBerry, kérlek lenti űrlapon jelentkezzetek. Bővebb információt a kezdéssel, csoportbeosztással kapcsolatban a jelentkezésekre válaszként küldjük. A csoportot sorrendben töltjük fel,a csoportbeosztásokat a gyerekeket megismerve készítjük el.

Ha bármilyen kérdés felmerül bennetek, kérjük keressetek minket bátran!

Jelentkezés: https://forms.gle/1LsbB4gpn5smdB4Z8 

Climberry klub

Új kezdeményezésünket visszejelzéseitek alapján indítjuk útjára. 

Lehetőséget szeretnénk biztosítani azoknak is akik hét közben nem tudnak rendszeres foglalkozásokra járni, vagy hétvégén egy kicsit kötetlenebbül szeretnék élvezni a falmászást.

Termünk kifejezetten gyermekek számára épült ezért ez továbbra is főleg a 5-10 éves korosztályt várjuk.

Ezeket az alkalmakat falmászó edző tartja, itt a képességfejlesztésen túl lehetőség adódik a sportmászás irányába elindulni.

A klubot szombat délelőtt tervezzük, részletekről később küldünk tájékoztatót.

Amennyiben érdekel ez a lehetőség, kérlek az alábbi űrlapon jelezzétek:

https://forms.gle/BFEHZZb9X6wqXqt78

Szülinapok

A régi jól megszokott formában, Climberry képességfejlesztő tematikára alapozott szülinapok, melyeket szakképzett animátor vezet.

Bővebb információt és a jelentkezési lapot honlapunkon találjátok

bővebb információ:  climberry@climberry.hu