Szavazz ránk a MOL kutaknál

Climberry képességfejlesztő falmászás programunkkal elindultunk a MOL Helyi Érték Programon (pályázat). Az első körben a szakmai zsűri alapján tovább jutottunk, de ahhoz, hogy nyerjünk a pályázaton, a TE szavazatodra is szükségünk van!

Célunk, hogy minél több óvodában, iskolában ismerjék a képességfejlesztő falmászás innovatív, a gyermekek számára rendkívül motiváló módszerét. A programról bővebben a www.omnivagus.hu és www.climberry.hu oldalakon tudtok tájékozódni

Kérjük szavazatoddal te is segíts, hogy minél  többen ismerjék meg ezt a nagyszerű programot!

A szavazás menete: 

1. Menj az alábbi benzinkutak egyikéhez!

A szavazás nem kötött vásárláshoz, a szórólapokat bárki kérheti ill. elveheti az üzlet kasszapultjáról vagy a gyűjtőurnán elhelyezett szórólap tartóból.

  1. 1117      Budapest            Irinyi u.45. (XI.)
  2. 1117      Budapest            Prielle Kornélia u. (XI.)
  3. 1118      Budapest            Rétköz utca (XI.)
  4. 1119      Budapest            Borszéki u.

2.  A pénztár mellett találod a szavazó lapokat!

A kuponok különböző színűek, a szavazásban résztvevő szervezetek neve jól olvasható módon fel van rajta tüntetve. A szórólap tájékoztatást nyújt a szavazás menetéről és röviden bemutatja azt a projektet, amelynek megvalósítására a civil szervezet a pályázati támogatást igényelte  

3.  Tépd le az Omnivagus szavazó céduláját és dobd be a gyűjtő ládába!

A kiválasztott szervezet nevével ellátott kupont le kell tépni a szórólapról és azt az üzletben található „A Te szavazatod is számít! Helyi Érték Program” feliratú gyűjtőurnákba kell bedobni.

4. Kész!

 Köszönjük, hogy szavazatoddal Te is segítettél!