Hasznos Információk

 • helyszín: Foglakozásainkat Budapest XI. Andor u 60. szám alatt tartjuk. A terem mellett, kényelmes öltöző és váró áll rendelkezésre.
 • beiratkozás: A csoportba való beosztást minden esetben megelőzi egy (egyénileg egyeztetett időpontban) ismerkedő, állapotfelmérő alkalom, ahol igyekszünk képet nyerni a gyerkőc habitusáról, kommunikációjáról, együttműködési képességéről és falhoz való viszonyáról. Néhány adatot is felveszünk ezen alkalmakkor (testsúly, testmagasság, kézi szorítóerő és láberő), hogy a nálunk eltöltött idő után visszamérés után nyomon követhessük a fejlődésüket.Továbbá különböző mozgásformák és játékos feladatok során megfigyeljük az alapmozgásokat, testükön és térben való tájékozódásukat és problémamegoldó képességüket is. A 30-40 perces foglalkozást követően a szülővel átbeszéljük tapasztalatainkat és ha elnyerte tetszésüket ez a mozgásforma időpontot egyeztetünk órarendünkben.
 • órák rendje (órarend, kezdés, vége, felszerelés): Foglalkozásinkat órarend szerint heti rendszerességgel tatjuk, hétfőtől péntekig délelőtt és délután. Az órák mindíg egész órakor kezdődnek és 45 percesek. Szünetben lehetőség szerint gyors visszajelzést adunk a szülőknek az aznapi óráról.
  Előre megbeszélt időpontban, a szülőknek lehetősége van egy-egy órát megnézni.
 • díj: Foglakozásainkat havidíjas rendszerben tartjuk szeptembertől júniusig, igazodva az iskolai és óvódai nevelési évhez.  A tanév teljes díja havi 12 000 Ft-os részletekben fizetendő. A havi részletek összege azonos, függetlenül az adott hónapra eső óraszámtól (pl. iskolai szünet, vagy ünnep).  Kivételt képezhet ez alól a tanév kezdő, vagy záró részlete (szeptember, június).
 • hiányzás/pótlás:  Betegség esetén előre megbeszélt időpontban pótlási lehetőséget biztosítunk, ehhez orvosi igazolást kérünk. Hosszabb betegség, vagy távollét esetén egyedi egyeztetés szükséges.
 • foglalkozásvezetők (kereszlink a tematikáról bővebben fülhöz). Jön még egy lány bemutatkozója és képeket is küldünk
  • Schopper Nóra, vagyok, mint ötlet gazda és kreatív animátor részt vettem a képességfejlesztő falmászás tematikájának kidolgozásában, és a kezdetektől tartok foglakozásokat. E mellett 6 éve vezetek egy képességfejlesztő családi napközit. Célom, hogy a hozzánk járó gyerkek mindent megkapjanak az egészséges testi-leki fejlődéshez. És mi ez mind egyszerre? Az önfeledt szabad mozgás, a sok játék.
  • Szabó Edina gyógypedagógus terapeuta vagyok és 3 éve foglalkozom képességfejlesztő falmászással. A foglalkozásokon olyan komplex fejlesztés a célom, ahol fizikai, kognitív és pszichés oldalról is egyaránt támogatni tudom a gyerekek fejlődését. Fontosnak tartom, hogy jól érezzék magukat nálunk a gyerekek és közben játékos úton fejlődjenek is. Érdekel minden ami velük összefügg és igyekszem mindenki számára egyénre szabott segítséget nyújtani. Dolgoztam pedagógiai szakszolgálatnál, iskolai- óvodai fejlesztőként és jelenleg is tagja vagyok egy gyermekpszichiátriai szakmai teamnek.
  • Bihari Tamara: Az ELTE-n végeztem rekreációszervezés-egészségfejlesztés szakon, majd a mesterképzést a Testnevelési Egyetem humánkineziológia szakán folytattam. Három éve foglalkozom mozgásszervi rehabilitációval. A képességfejlesztő falmászás során igyekszem játékosan beépíteni a tartáskorrekciót a foglalkozásokba. négy éve síoktatóként foglakozom gyerek csoportokkal.
 • csoportok
 • jelentkezés a foglalkozásokra: az űrlap kitöltésével.