SchoolBerry

Immár harmadik éve indítjuk útjára iskola előkészítő foglalkozás sorozatokat, mely idéntől a SchoolBerry nevet viseli.

A visszajelzések alapján picit változtattunk, igazítottunk rajta,de a lényeg változatlan: 

  • Nem olvasni, írni, számolni tanítjuk őket, hanem a tanuláshoz szükséges részképességek fejlesztésére fektetjük a hangsúlyt. 
  • Az iskolaelőkészítő egész napos elfoglaltságot jelent. Ezen a napon a gyerekek nem mennek óvodába, hanem reggeltől délutánig SchoolBerry-ben vannak. Minden nálunk töltött napon az első falmászó foglalkozás és azt követő kognitív fejlesztés egy egységet alkot. A tornateremben a mozgáson keresztül nagy térben megélt impulzusokat az azt követő „asztalos” foglalkozáson leképezzük kisebben, síkban, kötöttebben. Fontos számunkra az óvoda iskola közötti átmenet elősegítése az iskolában jellemző szokások játékos bevezetésével, megfelelő szokások előkészítése. ( önellátás, önálló munka, csoportos munka, stb.)  – Mi csak iskolásat játszunk…
  • A második falmászó foglalkozásokon a mozgásfejlesztés és a kooperáció kerül előtérbe a Climberry módszer tematikájához igazodva. Erről részletesen itt olvashattok: Climberry.hu   
  • Technikai információk:A programban való részvétel havi díja 42.000.-/hó. Az összeg átutalással is rendezhető majd.  A havidíj tartalmaz minden költséget, ami a foglalkozás napjain felmerül. Éves szinten átlag havi 4 napot tervezünk csoportonként, ezek eloszlása a következő év államilag előírt tanév rendjéhez alkalmazkodik.

Amennyiben érdekel a SchoolBerry, kérlek lenti űrlapon jelentkezzetek. Bővebb információt a kezdéssel, csoportbeosztással kapcsolatban a jelentkezésekre válaszként küldjük. A csoportot sorrendben töltjük fel,a csoportbeosztásokat a gyerekeket megismerve készítjük el.

A SchcholBerry-t Erdélyi Erika és Schopper Nóra vezeti.

Ha bármilyen kérdés felmerül bennetek, kérjük keressetek minket!

Jelentkezés: https://forms.gle/1LsbB4gpn5smdB4Z8